sort form Submissions:
submissions
Metallica – Welcome Home (Sanitarium) Lyrics 15 years ago
Alle har forskjellige drømmer, tanker og planer for fremtiden. Noen vil bli veltrente modeller, andre høyutdannede leger.
I modell, sang og skuespiller bransjen er det mindre sjans for å lykkes og tjene til palass en i medisinens verden.
Det er naturlighvis ikke like ''glamourøst'' å være lege eller noe annet som krever lang utdanning, men det er som oftes de som lykkes best og tjener mye.
Jeg sier ikke at du tjener lite på å være modell, men der er det vanskelig å nå helt til toppen.
Husk også at det er de med lengst utdanning som er smartes og best til å håndtere forskjellige ting.
Også kan du jo alltids bli en såkaldt ''golddigger''. Da går jobben din rett og slett ut på å pynte deg, flørte, gifte deg med en mann med penger(mye penger), og vips ; du er rik!Dette må jo være ganske så overfladisk, å bare leve på mannens inntekt. Det å ikke ha noe å jobbe med hverdagen, vil bli ganske så kjedelig i lengden.
Noe jeg selv har erfart da de to siste ukene av sommerferien gjennstår, er man ganske så lei av å bare henge rund, og ønsker seg gjerne tilbake til skolen.
Men la oss ikke hoppe av temaet her.

Du bestemmer selfølgelig helt selv hva du vil bli og hvordan.
Men de vil senere angre de som ikke gjennomførte vidregående, eller tok en videre utdanning.
For det er jo ikke så gøy å ende opp i kassen på rema 1000, siden du rett og slett ikke gadd å gjøre leksene dine.
Du vil vel ikke bli den som sitter og taster inn matvarene, da dine gamle og velsuksessede klassekamerater punger ut med pengene.
Det er viktig å legge grunnlaget, helt fra barneskolen av. Og på ungsomsskolen er særlig det siste året viktig, for å få gode nok karakterer til å velge akkurat den veien du vil gå, uten at karakterene stopper deg. Det å velge en linje kan være litt vanskelig, for vanlighvis vet man ikke helt hva man vil for fremtiden.
Da er det selfølgelig best å gå almen, slik at du får alle fagene. En ting er det at hvis du for eksempel liker å drive med musikk, men ikke føler det vil bli noe du kan leve av. Så gå musikklinjen, da vell. Det går fint ant å bli f.eks politimann eller sekretær etter det, hvis du bare studerer videre.
Og da kan du jo alltids senere, når du f.eks jobber natteskiftet på bakerhuset, ta frem gitaren og satse på musikken, hvis du har en lite krevende jobb.
Det er prøver å si er at hvis du har en drøm, så sats på den. Ikke gi slipp, du får ingenting til hvis du ikke prøver. Ikke gi deg, ikke gi fra deg drømmen din, og ikke la noen ta den.

submissions
Metallica – Welcome Home (Sanitarium) Lyrics 15 years ago
10 ways to tell if you are an idiot or have no life.
1. you listen to britney spears
2. you dont like metallica
4. you didnt see that i skipped nr.3
6. you are checking it now
7. you didnt see that i skipped nr.5 either
8. you are reading this.
9. you write 23 lines of a song rewiew
10. you didnt notice that there is only 8 ways...

submissions
Metallica – Welcome Home (Sanitarium) Lyrics 15 years ago
ok. what the f*** does that have to do with the song meaning, wich happens to be about a man trapped in a sanatarium(who thinks he shouldnt be there)and tries to get out...






















































Retards...

* This information can be up to 15 minutes delayed.